L(‘v)iv.es


L(‘v)iv.es from Olha Dmytriv on Vimeo.

Режисер: Ольга Дмитрів dmytriv.com.ua
Актори: Оксана Козакевич, Микола Береза, Тамара Горгішелі
Музика: Message To Bears – The Tourist,
Dave Brubeck – Unsquare Dance,
Quadro Nuevo – Fiera Triste

Реклама на сайті

Реклама на сайті

вверх