Концерт до свята «Halloween»

Концерт до свята «Halloween»

30 жовтня 2011, 19:00

30 жовтня 2011, 19:00
Клуб «Rock-Garage»(вул. Городоцька, 285)

Святкування «Halloween» цього року буде особливим. В рамках осiннього туру “ЧУДНЫЕ ДНИ” на святкуванні виступить пітерський гурт “OTTO DIX”.
Концерт відбудеться теж за участю гурту “ЭVADAM GRABAR (ex-CrazY JulieT)”- electro/metal/wave,м.Одеса.

“Otto Dix”— російська darkwave-група. Сформувалась в Хабаровську,потім переїхала в Санкт-Петербург. Назва гурту походить від ім’я немецького художника та графіка
Отто Дікса.

Учасники групи:
Михаэль Драу — вокал, тексти, дизайн, сценічне шоу.
Мари Слип — клавішник, аранжировщик, композитор и продюсер групи.
Пётр Воронов — скрипач, композитор, аранжировщик, фотограф.

Дискографія:

Эго (2005)
Город (2007)
Атомная зима (2007)
Эго (2007) (Переиздание)
Зона Теней (2009)
Чудные дни (2010)
Эго (2011) (Переиздание №2)

Вартість:
– перші 30 квитків — 80грн.
– наступні 30 — 90грн.
– решта квитків — 100грн.
– в день концерту — 120грн.
– для гостей з інших міст — 90грн.(за умови надання проїздного документу на цю дату)

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

За категорією

За датою

Реклама на сайті

вверх